Okt 2019

Linda, Wat een heerlijk verblijf. In één woord: SUPER. Wat een uitzicht, al die schepen, geen moment van verveling, zo veel te zien vanuit de trechter, een unieke ervaring. Wat is dit allemaal mooi gemaakt. De inrichting klopt helemaal en al die gemakken, geweldig! Champagne, ontbijt en die ene roos! Prachtig! Voor herhaling vatbaar. Bedankt. K&A (42 jaar getrouwd)

oktober 2019

Linda, Wat een te gekke ervaring om hier in de trechter te overnachten! Het is hier prachtig en alles wat tip top voor elkaar! Bedankt! Ons 15 jarige huwelijksdag zullen we door deze belevenis nooit vergeten! Liefs J&C

---

Beste Linda, Wat hebben we genoten van dit unieke plekje, van ontvangst tot ontbijt, het was allemaal super geregeld! We hebben een heerlijk ontspannen weekend gehad en vooral de zonsondergang vanuit de stulpje is echt fantastisch. Jullie hebben echt aan alles gedacht in de trechter wat het verblijf helemaal top maakt. Wij zullen jullie zeer aanraden aan vrienden&Familie. Liefs (23-09-2019)

Rotri & Monica

It was all perfect!!! Thank you. (sept 2019)

Dennis & Janneke

Lieve Linda&Marcel, Harlingen is een uniek hotel rijker!! Een enorme schouderklop voor jullie. Wat hebben wij intens genoten van dit verblijf. Toerist in eigen stad. Heel veel lieve groetjes Dennis & Janneke

Trechter

Beste Linda en Marcel, Wat een geweldige accommodatie. Prachtig uitzicht over de zee en haven. Een hartelijk ontvangst met uitleg over wat er allemaal te doen is in Harlingen en langs de kade. We hebben genoten en wensen jullie veel succes met jullie Trechter. Hartelijke groet E&A

Harlingen

Beste Linda en Marcel, We hebben intens genoten van dit fantastische verblijf! Het uitzicht in combinatie met het comfort maakt dit een unieke ervaring. Het ontvangst van de gastvrouw was zeer warm en hartelijk. Met de champagne die koud stond, hebben we geproost op ons 5 jarig 'houten' huwelijk. Heel veel succes met deze geweldige realisatie! Vriendelijke groeten Sylvester en Lisette (14-8-2019)

Paul

Hello Linda **13-8-2019** FANTASTIC (5 nights)

B & S

Lieve Linda, Bedankt voor je gastvrije ontvangst en je leuke uitleg over je mooie Trechterhotel. Wij hebben heel erg genoten van het mooie uitzicht overdag maar ook vooral in de nacht de zeilboten, het weidse uitzicht over de zee en de vele lichtjes op het water! Wij voelden ons hier echt thuis. Heel erg bedankt voor de champagne en het fijne ontbijt. Groetjes B&S. PS: Het diner in het 'Havenmantsje' was voortreffelijk wij hebben er van genoten en van de vriendelijke bediening (4 aug 2019)

Belgie

Beste, Overweldigend mooi uitzicht. Prachtige zonsondergangen meegemaakt. Zeer smaakvol ingerichte suite met echt alles erop en eraan, bovenop uiterst alerte en lieve gastheren. Super. (Lier, Belgie, 26 juli 2019)

Rita & Bernard

Lieve Linda, Je bent de perfecte gastvrouw, professioneel, gepassioneerd en attentvol. Jullie realisatie is écht top! Met spijt in het hart verlieten wij deze perfecte realisatie. Wij komen zeker terug. Van ons krijgen jullie alvast een 10+++ Tot later. Rita & Bernard (België, 28-07-2019)

Albertus en Petra

Lieve Marcel en Linda, Wat een super mooi verblijf 'op en van' topniveau. We hebben erg genoten van alle luxe en comfort. Maar ook zeker van het mooie uitzicht op zee en alle bedrijvigheid op de kade. Veel succes met jullie hotel op toplocatie. Dank jullie wel! Liefs Albertus en Petra (20-07-2019 NL)

Willem en René

Lieve Marcel en Linda, Wat hebben wij genoten van jullie trechterhotel - het is werkelijk prachtig. Uitzicht, voorzieningen, vannacht de volle maan, schijnend over een vlakke Waddenzee. Kortom: Perfect! En wij dachten: 'dat willen we wel even laten weten'. Alle succes van de wereld met jullie prachtige trechterhotel! Dikke tuut, Willem en René (17 juli 2019)

Gjalt en Janny Graansma

Beste Linda en Marcel, Wij hebben hier genoten en heerlijk geslapen. Alles was naar volle tevredenheid. Wij hebben niets kunnen ontdekken wat nog aan het verblijf zou ontbreken. Wij wensen jullie veel succes. Met vriendelijke groet Gjalt en Janny Graansma (verblijf 01-06-2019)